Moderne hjemmeside

En nettside, eller hjemmesider som mange vil kalle det, kan gi fantastiske muligheter til å nå potensielle nye kunder og vedlikeholde eksisterende.

Dersom din bedrift ikke har en nettside, så er sannsynligheten stor for at kunder heller ikke finner deg blant dine konkurrenter på nett eller via søkemotorer. En moderne nettside, som fungerer like godt på mobil som nettbrett og PC, vil bli tatt på alvor av seriøse søkemotorer. Google belønner for eksempel nettsider som er optimalisert for mobile enheter, på samme måte har de også valgt å «straffe» de som ikke er det ved å i verste fall utelukke nettsiden fra søkeresultater.

Nettsider kan betegnes som ferskvare, og mange opplever fallende besøkstall og henvendelser på grunn av utdaterte nettsider.

Vi leverer nettsider basert på WordPress, en plattform som brukes av millioner av mennesker verden over. WordPress krever mye mindre grad av teknisk innsikt enn andre mindre brukte plattformer. Det kreves ingen programmeringskunnskaper, men du kan selv legge til funksjoner som er basert på programmering om du ønsker det.

Dette gjør WordPress til en meget attraktiv plattform, noe som gjenspeiles i at systemet brukers av mer enn 25% av nettsidene i verden. 169 språk er støttet, deriblant norsk.